~life is too short, so enjoy it while u can ~

Saturday, July 5, 2008

PeKaN RaBu

bihun sup+nescafe ais!nyam!


salam,

dear gentle readers,

today, asek jalan jer..after send my practical report kt dept yg i practical dlu, then off to pekan rabu for delicious lunch..hahaha..walaupun hny nescafe ais n bihun sup, but gile sedap!kikiki...for those yg tak penah pegi or planning to come to alor setar, jgn tak singgah ke pekan rabu tau..although the name is pekan rabu, but its not open on wednesday only, ok?hari-hari bole mai tau!(eheh,terkeluar plak slang utara)...u can shop for various traditional delicacies,crafts,sarongs, tudungs n...kalo dtg jgn tak rase bihun sup kt kedai mkn D'Lima..(eheh..mcm kedai lain tak jual bihun sup jer...=p) but for me, that shop la yg jual bihun sup yg paling sedap kt pekan rabu (kedai len jgn marah nooo...)hahaha...siyes tak tipu...dulu, dlm sup ade byk daging+organ2 dalaman, tp skrg nak save cost kot, jd tak byk sgtla die letak dlm bihun sup tu, tp still sup die la plg sedap.. dari mule pindah ke kedah 11 years ago smpi skrg blk kedah bile cuti semester, mmg tak penah miss bihun sup pekan rabu tau..so, ape lg,MELANCONG LAH DI DALAM NEGARA...haha..oh ye,pas g pekan rabu i g TESCO plak,hahaha..br je bkak dlm 1month..penat jer jln2 rini..it nak jalan2 cari jodoh, tp tak jumpe gak....kikiki...so,jodoh,bile nak jalan2 cari i plak?=P
hahahah....oklah..got anything to share wit me?feel free to leave a comment...
anyong...salam..

1 comment:

ijad said...

salam... saya telah link blog ni..

Lee Seung Gi - Losing My Mind