~life is too short, so enjoy it while u can ~

Sunday, August 7, 2011

koordinat sudah berubah!yeayhh!

salam semua!

dengan bangga diumumkan, lokasi saya sudah berubah.dari Sentul Perdana/ Bandar Baru Sentul/ tempat bersemayam sudah berubah kepada Prima Damansara. sape2 yang tak tahu kat mana, leh google =p sebenarnya ini tempat tinggal dulu masa kerja kat Hosp Sg. Buloh, tapi sebab sambung belajar, pindah pulak ke Sentul.ngee~

saya suka Prima ni, sebab :
1) di pinggir KL
2) jem kadang2 bila eksiden mahupun org balik keje dr arah KL je
3) sewa murah nak mampos (sewa 1 RUMAH mcm sewa 1 BILIK kat sentul tu.hahaha)
4) JAUH DARI BULATAN PAHANG YANG SEKSA.YEAYYYY!



cuma...satu je tak best, nak kemana2 kena drive.huwaaaaa!!!dah tak boleh nak manje2 ngn abang2 driver LRT Rapid dah minta hantar kemana2...sob3...
                                     

4 comments:

MamaBetty said...

ye ke murah?? bape sewa rumah sebulan?? bukan damansara sume mahal ke ayen??

Ayen HoneY said...

murah kak kat prima ni.satu umah dalm 300 to 400 je.condo pun dlm 450 and above..hehe.ni cam area damansara yg cikai2 je.heh

Fathunnajah said...

hai...ain honey:)
la dah dekat ngan tmpt keje akak n k.ina. Jemput dtg ke tmpt keje ktorang...

Ayen HoneY said...

hai kakak~akak kat selayang kan?boleh2 je dtg, tp segan.hehe.mari jemput sy bbuka pose.=p

Lee Seung Gi - Losing My Mind