~life is too short, so enjoy it while u can ~

Wednesday, April 27, 2016

7 Keajaiban Najlaa Baby Skincare

 salam semua~

tajuk macam tak cukup gempak kan? ahhh! ni berlatih untuk tulis tesis ni
please support kak non!
gituhh
jadi, apa 7 keajaiban sgt tu???ajaib ke?
ko hengat 7 keajaiban dunia je ada? Dragonball ada 7 biji semuanya!
7 keajaiban produk ni pun ada hoccay!
apa yang 7?
7 item produk di bawah nama Najlaa Baby Skincare lah!
mari berkenalan~ewahhh....




NAJLAA BABY OIL (RM15, 100ml)
Bahan-Bahan & Fungsi
1) Virgin Coconut Oil- pelembap berkesan dan melambatkan kedutan disamping mencantikkan kulit
2) Purely Vit A Oil - menyempurnakan proses fisiologi kulit, menyebabkan kulit tumbuh sihat berseri
3) Vitamin E- antioksida, antipenuaan, hilangkan parut dan kedutan
4) Mineral Oil
5) Sakura Extract- wangi yang semulajadi
6) Olive Oil- pelembap semulajadi, kaya vit E
Terkini,improved formula
- Bahan2 di atas masih sama cuma
-peratus Extra Virgin Coconut Oil di tingkatkan
-Jika sebelum ni menggunakn extract sakura sahaja utk wangian bau minyak, kali ini kombinasi dgn Lavender extract. ekstrak biji anggur juga ditambah untuk melambatkan penuaan dan mencerahkan kulit
*Warna baby oil kekuningan kerana mengandungi Vit A asli.
NAJLAA SAKURA SOAP ( 30-40gram)
Kandungan
Dirumus drp Minyak Kelapa Dara dan ektraks herba perubatan, serta bunga sakura dan diperkayakan dgn vit A dan E. 
Mengandungi glycerine tumbuhan dan ektraks oat utk kelembapan kulit.
Di reka tanpa menggunakan kimia bahaya, alcohol dan agen pembuih.

Edisi terbaru Sabun ini turut mengandungi 2 cecair emas... minyak jojoba dan argan oil yg terkenal anti penuaan dan anti jerawat.
FUNGSI SAKURA SOAP
Untuk meningkatkan nilai Kesihatan dan Kecantikkan diri
Sesuai untuk mandian Si Kecil dan pesakit kulit seperti eczema, kudis, kulit kering etc
Sesuai juga utk mereka yg berjerawat dan berparut.


NAJLAA BABY BALM (30-40gm)
diperbuat daripada:
Minyak kelapa dara
Extrak lebih dari 5 jenis herba
Essential oil peppermint, minyak kayu putih, Lavender dan etc 
Herba2 ini dan essential oils mempunyai byk khasiat dlm merawat pelbagai penyakit, 
Diperkayakan dgn Vit A dan E

Untuk demam selsema, batuk, kahak.
Membuatkan bayi lebih tenang dan selesa.
Boleh juga digunakan utk urutan jika kanak2 terseliuh atau sengal2 badan.


NAJLAA NOURISHING LOTION (200ml)
Bahan-Bahan:
—---------------------
1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis
2) Jasmine Extract - menghalau nyamuk
3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit
4) Gamat - kesembuhan
5) Rosemary- antipenuaan, anti radang

Nourishing Lotion Najlaa, yang diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia berahaya. Losyen ini kaya dengan Minyak Kelapa Dara, Superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit.


NAJLAA HERBAL CREAM ( 30-40gram)
Kandungan
Ekstrak herba perubatan bernilai tinggi dan minyak kelapa dara
Mengandungi SPF bagi melilndungi kulit
Tiada kimia berbahaya
Mineral zinc oxide
Terkini, improved formula ditambah dengan aloe vera
Enrich with vit A dan E
Untuk merawat ekzema, ruam2 gatal2, alergi, kudis,


NAJLAA BABY SERUM (180ml)
Dirumus khas menggunakan minyak kelapa dara, minyak zaitun tanpa kimia bahaya
Diperkaya dengan vitamin A dan E.
99.5% daripada tumbuhan.
Produk cantik yang ajaib. Halal dan berkesan
Menghaluskan dan melembapkan kulit. Juga menghilangkan kedutan. Boleh dipakai di seluruh badan

NAJLAA MINYAK ANGIN BAYI ( 60ml)
- Diperbuat dari herba asli.
-Perlindungan kepada bayi dari TANGISAN BERPANJANGAN (sawan tangis)
- Merawat perut kembung
- Boleh juga untuk urutan bayi dan Sengal sengal badan



haaaa...AJAIB tak? mana nak dapat produk berasaskan herba yang bagus dan harga berpatutan macam ni?? yang penting, BERKESAN. kalau beli produk mahal tapi tak berkesan apa gunanya ye tak? setakat dapat gah jelah.hiks!
so apa lagi? roger kak non pantas2
kak non ejen sah area KL/PJ ye. (Jln klang lama/bangsar/ pantai dalam/ pj)

1 comment:

Hafizah Amanulla said...

Oh.no....mineral oil a definitely no..no..

Lee Seung Gi - Losing My Mind